Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 21:43

سالاد بلغور و فلفل‌كبابی

سالاد بلغور و فلفل‌كبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بلغور گندم............... 200 گرم

فلفل دلمه‌ای زرد............. 2 عدد

لوبیا سبز خرد كرده 250 گرم

گوجه‌فرنگی............ 2  عدد

سیر له كرده.......... 1 حبه

جعفری خرد كرده .............4 قاشق سوپخوری

نمك دریا ............به میزان لازم

فلفل سیاه ...............به میزان لازم

آجیل خرد كرده.............. 75 گرم(بادام هندی، پسته،‌ مغز تخمه آفتابگردان)

 

مواد لازم سس سالاد:

روغن زیتون............... 4 قاشق سوپخوری

سس خردل..............1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده...............2 حبه

سركة‌ بالزامیك................ 1 قاشق سوپخوری

سركة سفید............... 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

 

روش تهیه

ابتدا بلغور را به مدت 2 ساعت بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید حالا فلفل‌ها را روی شبكه مشبك فر قرار دهید و آن را كبابی كنید تا پوسته رویش سیاه شود سپس داخل كیسة‌ پلاستیكی قرار دهید و بگذارید سرد شود. اینك پوستة روی آن را جدا سازید و قسمت گوشتی آن را خرد كنید. حالا لوبیا سبز را در آب جوشان 20 دقیقه بپزید. سپس آن را زیر آب سرد بگیرید و بعد گوجه‌فرنگی‌ها را پس از فیله كردن خرد كنید. اكنون در ظرف مناسبی بلغور، فلفل دلمه‌ای، لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط كنید، سپس سالاد را بیفزائید، سالاد را در ظرف زیبائی بریزید، رویش را با آجیل خرد كرده بیارائید.

 

 

خواص  بلغور

«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شده‌ای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدرات‌هایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شده‌اند، بلغور گندم منبع بهترین از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌هاست.

برچسب ها: سالادسالاد بلغورسالاد بلغور با فلفل کبابیطرز تهیه سالاد بلغور تعداد بازديد: 80 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است