Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:30

سالاد جوانه شبدر

سالاد جوانه شبدر

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برگ اسفناج تازه و جوان 100 گرم

 

جوانه شبدر 75 گرم

 

كرفس خلالی خردكرده 2 ساقه

 

لبوخلالی خردكرده 4 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

سركه سیب 4 قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

عسل 2 قاشق چایخوری

 

پیازچه ریز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – فاطمه درویش

 

برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سالاد را در سالادخوری بریزید و سس را به آن بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه سس سالاد: روغن زیتون، سركه، سیر و عسل را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید تا عسل حل شود. سپس پیازچه را بیفرائید.

یادآوری: منظور از لبو چغندر پخته شده است.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادسالاد جوانه شبدرمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیفاطمه درویش تعداد بازديد: 1895 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است