Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 13:06

سالاد شیكارون

سالاد شیكارون

shooroshirin1

0 0

متوسط

18 نفر

مواد مورد نیاز

كالباس خردكرده 300 گرم

 

خیارشور خردكرده 250 گرم

 

سیب‌زمینی پخته و خردكرده 600 گرم

 

تخم‌مرغ پخته و رنده‌كرده 5 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

نخودفرنگی پخته 5/1 پیمانه

 

سس مایونز 5/2 تا 3 پیمانه

 

ژامبون 16 ورق

 آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

پوره‌ سیب‌زمینی برای تزئین به میزان لازم ابتدا در كاسه مناسبی كالباس، خیارشور، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، نخودفرنگی و سس مایونز را مخلوط كنید.

 آن‌گاه رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از سالاد را روی ژامبون بریزید و به شكل قیف بپیچید.

اینك ظرف مناسبی بردارید و قدری از سالاد را وسط آن بریزید و با گوجه‌فرنگی تزئین كنید و اطرافش را با قیف‌های پركرده از سالاد، بیارائید و روی قسمت وسط را با گل گوجه‌فرنگی تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با ژامبونطرز تهیه سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد شیكارونطرز تهیه سالاد شیكارونآموزش سالاد شیكارون تعداد بازديد: 1065 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است