Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 00:10

سالاد سیب زمینی و گوجه فرنگی خشك

سالاد سیب زمینی و گوجه فرنگی خشك

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی كوچك دو نیم كرده یك كیلوگرم

 

پپرونی خلالی خرد كرده 80گرم

 

گوجه‌فرنگی خشك دو‌سوم پیمانه (70 گرم)

 

دانه‌ی صنوبر 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مایونز با طعم ریحان

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

سیر رنده كرده 2 حبه

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 180میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

ریحان خرد كرده یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و بپزید و در سالادخوری بریزید. آن‌گاه پپرونی، گوجه‌فرنگی و سس فراهم كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی سالاد را با دانه صنوبر بیارائید.

روش تهیه‌ی سس مایونز با طعم ریحان: زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی یا دستی بزنید تا كمرنگ شود. آن‌گاه سیر و آبلیمو را بیفزائید.

حالا روغن را به صورت یك نوار باریك، به سس اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا روغن تمام شود. اكنون ریحان را بیفزائید و مخلوط كنید تا سس آماده مصرف شود.

یادآوری: می‌توانید به جای دانه‌ی صنوبر از بادام هندی خرد كرده نیز استفاده كنید.

نكات خواندنی

برای خشك كردن گوجه‌فرنگی؛ یك كیلوگرم گوجه‌فرنگی را بشوئید و از وسط دو نیم كنید.

در وسط هر تكه با چاقو یك علامت ضربدر بگذارید و بعد با فشار انگشتان كمی وسط برش را بالا بكشید تا گوشت بیشتری از گوجه‌فرنگی بیرون بزند.

نیمه‌های گوجه‌فرنگی را كنار هم روی پنجره‌ی سیمی بچینید و بعد آن را در سینی فر بگذارید. روی گوجه‌فرنگی‌ها كمی نمك بپاشید.

بگذارید چند دقیقه بماند تا نمك آب گوجه‌فرنگی را بیرون بكشد. حالاگوجه‌فرنگی‌ها را برگردانید. اكنون سینی را در فر با دمای 80 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 8- 12 ساعت قرار دهید.

در این مدت در فر را كمی باز نگه دارید. پس از خشك شدن كامل گوجه‌فرنگی‌ها را در ظرف در دار در یخچال نگه‌دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد سیب زمینیانواع سالادآشپزباشیسالاد گوجه فرنگی خشكخشک کردن گوجه فرنگی تعداد بازديد: 2788 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است