Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 03:07

سالاد سیب و برنج

سالاد سیب و برنج

shooroshirin7

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

كاهوی خردكرده 1 بوته متوسط

 

سیب قرمز خردكرده 2 عدد درشت

 

كرفس خردكرده  1 ساقه

 

كشمش خیسانده  یك‌چهارم پیمانه

 

برنج پخته و آبكش كرده  یك‌دوم پیمانه

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

سركه  سیب  1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ظرف مناسبی را بردارید و كاهو را در آن بریزید.

آن‌گاه سیب، كرفس، كشمش و برنج را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

 اكنون این مخلوط را به شكل دلخواه روی كاهوی خردكرده بریزید و سالاد را بیارائید.

نكات مهـم

برای تهیه سركه سیب در منزل؛ ابتدا 3 كیلوگرم سیب قرمز و لبنانی را بشوئید و خشك كنید.

سپس آن‌ها را چهار قاچ نمائید و هسته‌هایشان را جدا كنید.

پس از آن در ظرف مورد نظر كه بهتر است شیشه‌ای باشد بریزید و روی آن 2 لیوان سركه بریزید و در ظرف را بگذارید تا 2-3 روز به همین شكل باقی بماند و سیب‌ها آب بیندازد. بعد در قابلمه‌ای آب بریزید، بگذارید بجوشد و كمی خنك شود.

 حالا آب جوشیده خنك را همراه با 1 قاشق سوپخوری نمك روی سیب‌ها بریزید و بگذارید یك روز بماند، سپس با دست سیب‌ها را كمی چنگ بزنید و در ظرف را محكم ببندید.

دور در شیشه را با خمیری كه از آب، آرد و روغن درست كرده‌اید، بگیرید و به مدت 2 ماه در جای گرم بگذارید. اگر هوا سرد باشد ممكن است 4-6 ماه زمان ببرد تا آماده شود.

 

برچسب ها: سالادانواع سالادسالاد سیب و برنجسالاد سيبسالاد با برنجدستور سالاد سيبسالاد با كشمش تعداد بازديد: 1119 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است