Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:19

سالاد سیب زمینی با ژامبون و فلفل

سالاد سیب زمینی با ژامبون و فلفل

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی خلالی خرد كرده 800 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌‌ای زرد خلالی خرد كرده 200 گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خرد كرده 200 گرم

 

ژامبون رشته‌ای خرد كرده 200 گرم

 

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط (300 گرم)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

روغن زیتون 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

سركه‌ی قرمز 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

سیب‌زمینی را در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بپزید.

آن‌گاه سیب‌زمینی را با آب سرد آبكشی كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.

حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

فلفل‌ها، ژامبون، پیاز و سیر را درون تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند.

سپس سیب‌زمینی را در سالادخوری یا كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی سس سالاد؛ همه‌‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد سیب زمینیانواع سالادانواع سسآموزش سسسس سالادسالاد ژامبونسالاد فلفل تعداد بازديد: 1564 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است