Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:11

سالاد یونانی

سالاد یونانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

خیار حلقه‌ای خرد کرده  250 گرم

زیتون بدون هسته 250 گرم

پیاز خرد کرده  1 عدد

گوجه‌فرنگی خرد کرده 2 عدد

پنیر فتامکعبی خرد کرده  250 گرم

عسل 1 قاشق چایخوری 

روغن زیتون  4 قاشق چایخوری

آب لیمو 1 عدد کوچک

نمک و فلفل به میزان لازم

نعنابرای تزئین به میزان دلخواه

آشپزباشی - کیان رنجبر

روش تهیه

خیار، زیتون، پیاز، گوجه‌فرنگی و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی عسل، روغن زیتون، آب‌لیمو، نمک، فلفل و نعنا را مخلوط کنید و هنگام پذیرائی سس را روی سالاد بریزید.

برچسب ها: انواع سالادآشپزباشیکیان رنجبرپیش غذای سبکآموزش انواع سالاد خوشمزهسالاد یونانی تعداد بازديد: 1054 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است