Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:38

سالاد رول مكزیكی

سالاد رول مكزیكی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان لواش 4 تكه

 

پوره لوبیا چیتی با سس 200 گرم

 

كاهو سالادی خرد كرده نصف یك بوته كوچك

 

تخم‌مرغ پخته و حلقه كرده 4 عدد

 

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد كوچك

 

پنیر چدار رنده كرده 125 گرم

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

روی هر نان قدری پوره لوبیا چیتی بمالید و كاهو، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز، پنیر و مخلوط خامه و آبلیمو را روی آن بریزید. نان‌ها را رول كنید. با چاقوی ارّه‌ای هر رول را به دونیم تقسیم كنید و در بشقاب مناسبی بچینید.

یادآوری: برای تهیه پوره لوبیا چیتی با سس؛ ابتدا لوبیا چیتی را بپزید. آن را آبكش كنید كمی روغن زیتون در تابه بریزید، 2 قاشق سوپخوری سس گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید لوبیا چیتی را اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید، سپس لوبیا را پس از خنك شدن پوره كنید. البته می‌توانید از كنسرو لوبیا چیتی در سس نیز استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادمواد اولیه سالادسالاد رولسالاد مكزیكیطرز تهیه سالاد رول تعداد بازديد: 1210 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است