Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 02:17

سالاد تخم‌مرغ

سالاد تخم‌مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

تخم‌مرغ....................4 عدد

روغن زیتون بودار................... یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

سرکه انگور قرمز و یا سیب .......................یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل سیاه کوبیده................ به مقدار لازم

کاهوی کلمی (خرد شده).................... 1 عدد

جعفری تازه (ساطوری‌شده)............... یک‌سوم پیمانه

پنیر پارمزان................... برای تزیین به مقدار لازم

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها را 10 دقیقه در آب جوش حرارت دهید تا کاملاً آب‌پز شود، سپس خارج کنید و زیر آب سرد روان پوست آن‌ها را جدا کرده و به قطعات کوچک‌تر برش دهید. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو، سپس تخم‌مرغ‌ها و در انتها جعفری قرار داده و با سس ترکیبی مرحله قبل آن را طعم‌دار نمایید. برای تزیین روی سالاد پنیر پارمزان بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد تخم‌مرغطرز تهیه سالاد تخم‌مرغ تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است