Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:51

سالاد طالبی با رویه ماست و عسل

سالاد طالبی با رویه ماست و عسل

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

طالبی زرد یك‌چهارم از یك عدد

 

طالبی سبز یك نصفه

 

انگور 125 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

خلال پسته 60 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

مواد لازم رویه

 

ماست چكیده 1 پیمانه

 

عسل یك‌چهارم پیمانه

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ابتدا مواد را لازم رویه را به این ترتیب فراهم كنید. ماست، عسل و آب پرتقال را مخلوط كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه به كمك قاشق مخصوص، توپ‌هائی از طالبی‌ها درآورید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

انگور را به آن بیفزائید و مواد رویه را روی طالبی و انگور بریزید.

سپس خلال پسته را روی آن بپاشید.

یادآوری: در این دستور از انواع آبمیوه‌ی شیرین به جای آب پرتقال می‌توانید استفاده كنید.

 

برچسب ها: دستور سالادسالاد میوهسس سالادسس ماستسالاد انگورسالاد طالبیسس عسل تعداد بازديد: 1149 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است