Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:57

سـالاد توت‌فرنگی و زردآلو

سـالاد توت‌فرنگی و زردآلو

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كاهو نیم بوته

 

توت‌فرنگی خرد كرده  100 گرم

 

زردآلوی خرد كرده 100 گرم

 

پیازچه خرد كرده    100 گرم

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

برگ‌های كاهو را جدا كنید، بشوئید و كنار بگذارید. آن‌گاه توت فرنگی، زردآلو و پیازچه را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس آب پرتقال، شكر، آبلیمو، نمك و فلفل را در كاسه دیگری بریزید و خوب مخلوط كنید.

حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سالاد را روی برگ‌های كاهو بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادسـالاد توت‌فرنگیسـالاد زردآلو تعداد بازديد: 915 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است