Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:38

سالاد لوبیا سبز  و قارچ

سالاد لوبیا سبز  و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

لوبیا سبز 200 گرم

سس خردل 2 قاشق سوپخوری

سرکه سفید 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل به میزان لازم

قارچ  شسته و خرد کرده 200 گرم

گوجه گیلاسی 7-8 عدد

ریحان حدود 20-25 برگ

پنیر پارمسان یک سوم پیمانه

 

آشپزباشی - نجمه درویش

لوبیا سبز را از وسط به دو نیم برش بزنید آن‌گاه در ظرف مناسبی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

سپس لوبیا سبز را به آن بیفزایید و بمدت 4-5 دقیقه آن را بپزید.

حالا لوبیا  را در ظرف مخلوط آب و یخ و بعد در صافی بریزید.

اینک در ظرف مناسبی سس خردل، سرکه سفید، روغن زیتون و نمک و فلفل را باهم مخلوط نمایید.

سپس در ظرف مخصوص سرو لوبیا سبز، قارچ و گوجه گیلاسی‌‌ها را بریزید و سس را به آن بیفزایید و روی سالاد برگ‌های ریحان قرار دهید.

یادآوری

* در صورت تمایل رویش پنیر پارمسان بریزید.

* می‌توان بجای سرکه سفید از آبلیمو یا سرکه سیب استفاده کرد.

* می‌توان برای روی سالاد از پیاز گریل شده استفاده کرد.

برچسب ها: سالادآشپزباشیسالاد قارچسالاد لوبیا سبزشور و شیرینسالاد لوبیا سبز  و قارچدستور تهیه سالاد لوبیا سبز  و قارچروش تهیه سالاد لوبیا سبز  و قارچ تعداد بازديد: 1204 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است