Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:08

سالاد پاستا با مرغ و انبه

سالاد پاستا با مرغ و انبه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستای صدفی درشت 500 گرم

 

مرغ پخته و خردكرده  1 عدد

 

انبه خردكرده  440 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس انبه

 

مایونز كم‌چرب  250 گرم (یك پیمانه)

 

آب انبه  150 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

 

پیازچه خردكرده  2 ساقه

 

گشنیز خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

آشپزباشی

 

طبق روش پخت نوشته‌شده بر روی بسته پاستا، آن را در ظرف بزرگی- كه محتوی آب جوش است- بریزید و بپزید. سپس، آب آن را خالی كنید و رویش آب سرد بریزید. اكنون، پاستا، مرغ و انبه را در كاسه‌ای بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. حالا سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید. سپس، رویش را بپوشانید و تا زمان پذیرائی، آن را خنك نگه دارید.

روش تهیه سس

مایونز، آب انبه، پیازچه، گشنیز و فلفل را، درون كاسه‌ای بریزید و خوب با هم مخلوط كنید تا یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد پاستاآشپزباشیروش تهیه سالاد پاستاسالاد پاستا با مرغ و انبهسالاد پاستا و مرغسالاد پاستا و انبه تعداد بازديد: 1128 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است