Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:37

سالاد كاهو با سس ريحان

سالاد كاهو با سس ريحان

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 نفر

روغن مايع................2 قاشق سوپخوري

ژامبون خردكرده............. 260 گرم

كاهوي سالادي............... 1 عدد

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سس ريحان

برگ تازه‌ي ريحان ...........يك‌سوم پيمانه

برگ تازه‌ي جعفري............... يك‌سوم پيمانه

سركه‌ي سفيد................. 60 ميلي‌ليتر

روغن زيتون................60 ميلي‌ليتر

دانه‌ي خردل............... 1 قاشق سوپخوري

يخ ...............3 تكه

روش‌تهیه

ابتدا در تابه‌ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد، ژامبون‌ها را در‌ آن تفت دهيد، حالا آن را روي هوله‌ي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد، تا روغن اضافي‌اش گرفته شود و اينك كاهو را برگ‌برگ كنيد، ژامبون را روي آن بريزيد و با سس ريحان ميل كنيد.

روش تهيه‌ي سس ريحان: تمامي مواد را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز يا مخلوط‌كن بريزيد تا سس يكدستي حاصل شود.

برچسب ها: سالادسس ریحانسالاد کاهوطرز تهیه سس ریحان تعداد بازديد: 446 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است