Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:43

سالاد هویج و آووكادو

سالاد هویج و آووكادو

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

جوانه شبدر 150 گرم (2 و یك‌دوم پیمانه)

 

هویج رنده‌كرده 2 عدد

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

مغز تخمه آفتابگردان 1 قاشق سوپخوری

 

آووكادو خردكرده 1 عدد

 

مواد لازم سس

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 1 حبه

آشپزباشی – ژینوس نوروزی

 

در ظرفی جوانه شبدر، هویج، جعفری، مغز تخمه آفتابگردان و آووكادو را با هم بریزید و مخلوط كنید.

روش آماده كردن سس: روغن زیتون، آبلیمو، عسل و سیر را در شیشه‌ای بریزید و درِ آن را ببندید و محكم تكان دهید.

بعد از آن كه خوب هم خورد، روی مواد یاد شده بریزید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزی با آووکادوآشپزباشیژینوس نوروزیسالاد هویجسالاد آووكادو تعداد بازديد: 975 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است