Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 02:17

سالاد جوانه

سالاد جوانه

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

جوانه‌ی شبدر 100 گرم

 

كلم‌برگ بنفش خلالی خرد كرده یك چهارم بوته

 

انبه‌ی خلالی خرد كرده 300 گرم

 

توت‌فرنگی خرد كرده 5 عدد

 

خیار خلالی خرد كرده 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سالاد

 

سركه‌ی بالزامیك 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پودر سبزی خشك (ریحان، جعفری، گشنیز) 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

جوانه‌ی شبدر را در كاسه‌ی مناسبی  بریزید، كلم‌ها را رویش بچینید و كنار بگذارید.

آن‌گاه انبه، توت‌فرنگی‌ها و خیار را با هم مخلوط كنید و روی كلم‌ بریزید.

حالا سس را به سالاد بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس سالاد

سركه‌، روغن زیتون و سبزی خشك را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالادانواع سسآموزش سسسالاد میوهسالاد جوانهسس سالادسالاد جوانه شبدر تعداد بازديد: 871 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است