Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 آذر 1399 - 06:49

تبوله با نان سير (مقرون به صرفه)

تبوله با نان سير (مقرون به صرفه)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور مخصوص تبوله 1 پیمانه

 

جعفری ریز خرد كرد 200 گرم

 

نعنای ریز خرد كرده 30 گرم

 

پیازچه‌ی ریز خرد كرده 10 ساقه

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس تبوله

 

آبلیموی تازه یا آبغوره 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 80 میلی‌‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی نان سیر

 

نان باگت  4 عدد كوچك

 

سیر له كرده 2 حبه

 

شوید خشك 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی آبكرده 60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بلغور را بشوئید، یك ساعت بخیسانید و در صافی بریزید.

آن‌گاه بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و فیله‌ی گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط كنید و سس را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا روی تبوله را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون تبوله را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان سیر میل كنید.

روش تهیه‌ی سس تبوله

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی نان سیر

نان‌ها را از درازا نصف كنید و مخلوط سیر، شوید و كره را به كمك قلم‌مو، روز نان‌ها بمالید.

آن‌گاه نان‌ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد برشته كنید.

یادآوری: چنانچه بلغور مخصوص تبوله در دسترستان نبود، از بلغور معمولی استفاده كنید. ولی قبل از مخلوط كردن آن با سایر مواد، بلغور را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش سالادنان سیرانواع سالادانواع سسآموزش سسسس سالادسالاد تبولهتبوله با نان سيرآموزش تبولهسس تبوله تعداد بازديد: 959 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است