Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 15:12

سالاد اسفناج با پرتقال و انار (گیاهی)

سالاد اسفناج با پرتقال و انار (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

اسفناج 300 گرم

 

پرتقال شیرین 1 عدد

 

گردوی خرد كرده 50 گرم

 

انار دان كرده 1 عدد

 

آب پرتقال شیرین 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

كنجد خام 20 گرم

تحریریه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

برگ‌های اسفناج را بشوئید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه، خشك كنید. آن‌گاه پرتقال را فیله كنید و دانه‌ها و پوست‌های اضافیش را بگیرید و حلقه‌ای خرد كنید.

حالا اسفناج، پرتقال، گردو و انار را در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. سپس آب پرتقال، نمك و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را روی سالاد بریزید.

اكنون سالاد را با كنجد بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادسالاد اسفناج با پرتقال و انارسالاد اسفناجسالاد پرتقالسالاد میوه تعداد بازديد: 3285 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است