Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 02:28

سالاد فیله مرغ با نخود و گشنیز

سالاد فیله مرغ با نخود و گشنیز

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله مرغ 700 گرم

 

پیاز قرمز ریز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده یك چهارم یك عدد

 

فلفل تازه و تند 1 عدد

 

گشنیز خردكرده یك چهارم پیمانه

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

سس ماهی یا سویا سس 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

روغن 5 تا 6 قاشق سوپخوری

 

نخود پخته 300 گرم

 

گوجه‌فرنگی درشت و خردكرده 150 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده 1 پیمانه

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 آشپزباشی – فاطمه درویش

 

ابتدا فیله ‌‌مرغ‌ را بشوئید، خشك كنید و كنار بگذارید. در یك ظرف مناسبی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، فلفل تند، گشنیز، شكر، سس ماهی و آبلیمو را بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه تابه مناسبی را چرب كنید. فیله‌ها را در آن بچینید و به‌وسیله قلم‌مو سس آماده را روی فیله‌ها بمالید. اینك تابه را روی اجاق بگذارید و فیله‌ها را سرخ كنید، در اواسط سرخ كردن، در ظرف مناسبی نخود پخته، گوجه‌فرنگی، پیاز، آبلیمو، گشنیز و روغن زیتون را بریزید و مخلوط كنید.

 اكنون سالاد آماده را در ظرف مناسب بریزید و روی آن فیله‌های مرغ را بگذارید و با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش سالادآشپزی با مرغانواع سالاددستور سالادآشپزباشیفاطمه درویشاشپزی با نخودسالاد فیله مرغسالاد فیله با نخودسالاد فیله گشنیزطرز تهیه سالد تعداد بازديد: 960 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است