Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 04:49

سالاد سمن

سالاد سمن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله ماهی سمن 400 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

کنسرو نخودفرنگی سه چهارم پیمانه

پیازچه خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

بی بی اسفناج خرد کرده 100 گرم

برنج باسماتی یا پاستای برنجی آبکش کرده  250 گرم

مواد لازم برای تهیه سس شوید

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده کرده یک قاشق سوپخوری

آبلیمو 60 میلی لیتر

شوید خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

سس خردل 2 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله ماهی را با نمک، فلفل و آب‌لیمو مزه دار کنید.

آن‌گاه فیله را درون کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

حالا آن را در صافی قرار دهید تا خنک شود.

سپس در ظرف مناسبی فیله ماهی، نخود فرنگی، پیازچه، اسفناج و پاستا را بریزید و با سس فراهم کرده مخلوط کنید.

روغن زیتون، پوست لیمو، آبلیمو، شوید، سس خردل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: سالاد ماهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد سمنسالاد خوشمزه زمستانیروش تهیه سالاد سمنماهی سمن تعداد بازديد: 1000 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است