Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 08:56

سالاد گوجه‌فرنگی و نخود

سالاد گوجه‌فرنگی و نخود

shooroshirin1

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

سالاد گوجه‌فرنگی و نخود

 

نخود آبگوشتی پخته   900 گرم

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی 4 عدد (1 كیلوگرم)

 

تخم‌‌مرغ پخته و خرد كرده  4 عدد

 

پیاز خرد كرده 2 عدد كوچك

 

روغن زیتون 160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

سركه 6 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

جعفری خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –  نفیسه قنبری

 

نخود، گوجه‌فرنگی‌‌ها، تخم‌مرغ‌ها و پیاز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن زیتون، سركه و نمك را در كاسه‌ كوچكی بریزید و مخلوط كنید تا سس صاف و یكنواخت شود.

قبل از مصرف سالاد، سس را دوباره هم بزنید و روی سالاد بریزید. نمك و فلفل به آن بزنید و قدری جعفری رویش بپاشید.

برچسب ها: سالادانواع سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادسلاد با نخودسالاد گوجه تعداد بازديد: 292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است