Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:54

سالاد زیتون ترش

سالاد زیتون ترش

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

زیتون بدون هسته  300 گرم

برگ گشنیز  چند شاخه

پیاز خلالی 100 گرم

گوجه گیلاسی  150 گرم

سیر له کرده  2 حبه

پنیر فتاحبه‌ای خرد کرده 100 گرم

مغز تخم‌ آفتابگردان 100 گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

آبلیموی تازه  از 2 لیمو

سس تمبر هندی 100 گرم

تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق سوپخوری

پاپریکای دودی یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون 50 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

زیتون، گشنیز، پیاز، گوجه گیلاسی، سیر و پنیر فتا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید آنگاه رویش تخم آفتابگردان بپاشید و از سس فراهم کرده روی سالاد بریزید.

روش تهیه سس: تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید.

برچسب ها: سالادسالاد زیتونسالاد سبزیجاتسالاد سادهآشپزباشیکیان رنجبرسالاد تابستونیسالاد زیتون ترشسالاد خوشمزه تعداد بازديد: 2332 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است