Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 18:14

توپ های مرغ در سس قارچ

توپ های مرغ در سس قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

نان سفید برشی (تست) 2 تكه

 

شیر 2 قشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پیاز رنده‌كرده 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مرغ چرخكرده 500 گرم

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

 

كنسرو قارچ 2 قوطی (هر قوطی 120 گرم)

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

اطراف نان را بگیرید و نان را در شیر بخیسانید.

آن‌گاه تخم‌مرغ، پیاز، نمك، فلفل، مرغ و نان خیسانده را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط راخوب ورز دهید.

حالا از این مایه توپ‌های كوچكی تهیه كنید و آنها را در روغن تفت دهید.

سپس كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

آرد را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید و آب مرغ را اضافه كنید.

اكنون آن را بجوشانید و بعد قارچ، جعفری و توپ‌ها را به آن بیفزائید و به مدت 30 دقیقه، بپزید.

حال خامه را به سس اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه با پاستا میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچانواع سسآموزش سسسس قارچآشپزباشیتوپ های مرغ تعداد بازديد: 1006 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است