Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 11:03

کباب در سیخ‌های رزماری

کباب در سیخ‌های رزماری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

گوشت فیله گوساله 600 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

زعفران به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای (سبز و قرمز) 1عدد بزرگ

ساقه‌های رزماری به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم  گلزارمنش

گوشت را به قطعات مناسب خرد کنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به همراه نمک، فلفل، روغن زیتون و زعفران مخلوط نمائید و یکساعت در یخچال قرار دهید.

حالا تکه‌های گوشت را به همراه فلفل دلمه‌ای در ساقه‌های رزماری فرو برید و روی صفحه گریل آن را کباب کنید.

برچسب ها: انواع کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب در سیخ های رزماریطرز تهیه کباب با رز ماری تعداد بازديد: 65 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است