Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 11:54

کیک پارما چیکن

کیک پارما چیکن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پارما چیکن............. یک بسته

نان تست.............. یک بسته

خیارشور نگینی خرد شده............. چهار عدد

گردو خرد شده............... ۱۰ عدد

جعفری خرد شده................... نصف پیمانه

پیازچه خرد شده............... نصف پیمانه

سس مایونز.................. یک پیمانه

پنیر خامه‌ای ............... ۱۰۰ گرم

ماست چکیده.............. یک پیمانه

 

طرز تهیه

 در ابتدا پارما چیکن‌ها را خرد کنید و آن‌ها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی شده، گردوی خرد شده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامه‌ای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. ۹۰ درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.

اطراف نان‌های تست را با چاقو برش دهید و آن‌ها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه کرده بودید روی سطح نان‌ها را بپوشانید و به همین ترتیب لایه‌ها را تکرار کنید.

در لایه نهایی بعد از چیدن نان‌های تست سطح روی آن‌ها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.

برچسب ها: نان تستسس مایونزگردوپنیر خامه‌ای تعداد بازديد: 144 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است