Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:02

پای كدو‌حلوائی با برنج و اسفناج

پای كدو‌حلوائی با برنج و اسفناج

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 200 گرم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

كدو‌حلوائی خرد كرده 1 عدد كوچك

تره فرنگی خرد كرده 2 ساقه

فلفل قرمز (چیلی) خرد كرده 1 عدد

اسفناج 200 گرم

دانه صنوبر یا گردو  100 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

خمیر فیلو 270 گرم

كره آبكرده 50 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

برنج را در آب جوش دارای نمك بپزید و همینكه برنج اندكی نرم شد، آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. كدو‌حلوائی را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. حالا تره فرنگی و چیلی را بیفزائید و تفت دهید. سپس اجاق را خاموش كنید و اسفناج را نیز درون تابه بریزید و تفت دهید تا اندكی نرم شود.

اكنون برنج، دانه صنوبر، پنیر پارمسان، تخم‌مرغ‌ها، خامه، ریحان، نمك و فلفل را به این مواد بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه روی خمیر فیلو كره بمالید و آن را در قالب كمربندی به قطر 23 سانتیمتر پهن كنید. به گونه‌ایكه خمیر از لبه قالب بیرون بزند. حالا مواد میانی فراهم كرده را درون خمیر بریزید و اضافی‌های خمیر را روی مواد میانی بیاورید و رویش كره بمالید.

اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، بپزید. هنگام پذیرائی، پای را از قالب درآورید و در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. 

 

برچسب ها: پای اسفناجپای كدو‌حلوائی با برنج و اسفناجپای کدو حلوایی با اسفناج و برنجپای کدو حلوایی با اسفناجپای کدو حلوایی تعداد بازديد: 302 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است