Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:39

استیک با سس قارچ

استیک  با سس قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

گوشت فیله گوساله 400 گرم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه نیم‌کوب کرده یک دوم قاشق چایخوری

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

کره 25 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 4 عدد

استاک گوشت 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را به همراه روغن زیتون، فلفل سیاه و سس سویا مزه‌دار کنید و یک شب با روکش در یخچال قرار دهید.

آن‌گاه ظرف مناسب مایکروویو را آماده کرده و گوشت مزه‌دار کرده را در آن قرار دهید.

حالا گریل دستگاه را روشن کنید. سپس سه‌پایه را در دستگاه قرار دهید و ظرف حاوی استیک را روی سه‌پایه بگذارید و درب دستگاه را ببندید و سپس 8 دقیقه زمان به دستگاه بدهید و استارت بزنید.

اینک صبر کنید تا یک طرف استیک برشته شود. سپس استیک را زیر و رو کنید و باز به مدت 8 دقیقه در زیر گریل استیک را قرار دهید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

اکنون کره و آرد را مخلوط کرده در زیر گریل قرار دهید تا کمی آرد برشته شود.

سپس قارچ، استاک، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 تا8 دقیقه در دستگاه با قدرت 100 درصد سس را بپزید.

استیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس آن را میل کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزی با مایکروویوآشپزباشیاعظم گلزارمنشاستیک با سس قارچروش تهیه سس قارچروش پخت استیکاستیک خوشمزه تعداد بازديد: 906 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟