Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 02:55

کباب سبزیجات

کباب سبزیجات

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سیب زمینی چهار قاچ کرده 8 عدد ریز

 

پیاز چهار قاچ کرده 2 عدد

 

بادمجان 8 تکه کرده 1 عدد

 

خیار حلقه‌ای خرد کرده 8 برش

 

فلفل دلمه‌ای قرمز 8 تکه کرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد 8 تکه کرده 1 عدد

 

پنیر کبابی مکعبی خرد کرده 225 گرم

 

کمپوت هلو، چهار قاچ کرده 2 عدد

 

قارچ 8 عدد ریز

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

رزماری 1 قاشق چایخوری

 

نمک به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس ماست:

 

خیار رنده کرده (با پوست) 2 عدد

 

نمک درشت 1 قاشق چایخوری

 

ماست چکیده 2 پیمانه

 

خامه صبحانه یک دوم پیمانه

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

شوید خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

سیر له کرده 1 حبه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

قابلمه مناسبی را از آب پر کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه سیب‌زمینی و پیاز را در آب جوش بریزید و 20 دقیقه بپزید تا قدری نرم شوند. سپس آن‌ها را در صافی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

حالا بادمجان و فلفل‌های دلمه‌ای را 2 دقیقه در آب جوش بپزید. اینک خیار، سبزیجات، پنیر، هلو و قارچ را در ظرف مناسبی بریزید و روغن زیتون، آویشن، رزماری و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد مزه‌دار کرده را به سیخ فلزی بکشید و روی منقل یا گریل برشته کنید. اکنون کباب سبزیجات را با سس ماست میل کنید.

روش تهیه سس ماست: خیار و نمک را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه آب خیار را بگیرید و دور بریزید. سپس خیار، ماست، خامه، آبلیمو، شوید، نمک، فلفل و سیر را با هم مخلوط کنید و آن را تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید. 

 

برچسب ها: انواع کبابکباب سبزیجاتروش تهیه کباب سبزیجاتآموزش کباب سبزیجاتکباب ها تعداد بازديد: 800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است