Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:48

گیروس مرغ (یونانی)

گیروس مرغ (یونانی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  2 نفر 

فیلۀ مرغ ۳۰۰ گرم

آویشن یک دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده 2-3 حبه

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری

پیاز ۱ عدد

آشپزباشی - مریم عکاف

فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید.

آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.

سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.

اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.

اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزی یونانیغذای یونانیآشپزباشیشور و شیرینگیروس مرغدستور تهیه گیروس مرغروش تهیه گیروس مرغ تعداد بازديد: 204 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است