Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:36

پاستای پِنه با كدو

پاستای پِنه با كدو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستای لوله‌ای شكل  500 گرم

 

كره  90 گرم

 

كدوتنبل مكعبی خردكرده  250 گرم

 

پیازچه خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

جوز هندی سائیده  1 پینچ

 

پنیر پارمسان رنده كرده  30 گرم

 

فلفل سیاه  به میزان لازم

آشپزباشی

 

به میزان لازم آب در قابلمه‌ای بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه پاستا را داخل آب جوش بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و گرم نگه دارید. حالا در تابه بزرگی، 30 گرم از كره را آب كنید. بعد كدوها را بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی كه نرم و لطیف شوند، تفت دهید.

اینك پیازچه، جوز هندی، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پاستا و باقیمانده كره را به كدوها اضافه نمائید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط كنید و پاستا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: پِنه در زبان ایتالیائی، به پاستائی گفته می‌شود كه لوله‌ای شكل، بزرگ و شیاردار است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با کدوآشپزباشیپاستای پِنه با كدوپاستای پنهپاستا با کدوروش تهیه پاستای پِنه با كدومواد لازم پاستای پنه تعداد بازديد: 1635 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است