Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 17:18

کباب فیله مرغ در سس نارگیل

کباب فیله مرغ در سس نارگیل

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیر له کرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

چیلی خرد کرده یک نصفه

 

شیر نارگیل 200 میلی لیتر

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

پوست لیمو از یک لیمو

 

سینه مرغ مکعبی خرد کرده 4 عدد

 

روغن کنجد به میزان لازم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیر، زنجفیل، چیلی، شیر‌نارگیل، آبلیمو و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و تکه‌های مرغ را در این سس بخوابانید. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. حالا مرغ را به سیخ چوبی بکشید و رویش روغن بمالید و نمک و فلفل بپاشید. سپس فیله مرغ را کباب کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: اگر شیرنارگیل در دسترستان نبود از خامه استفاده کنید.

 

برچسب ها: کباب مرغکباب فیله مرغ در سس نارگیلکباب فیلهکباب مرغ با نارگیلکباب با سس نارگیل تعداد بازديد: 934 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است