Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 03:14

تورندو با سس ترخون و گشنیز

تورندو با سس ترخون و گشنیز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله گوساله  500 گرم

پودر فلفل‌سیاه‌تازه یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

سس گوجه‌ فرنگی یک دوم پیمانه

سرکه یک‌چهارم پیمانه

نمک به میزان لازم

آب یک دوم پیمانه

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

کره آبکرده 50 گرم

ترخون و گشنیز (خرد کرده) 4 قاشق سوپخوری

روغن زیتون دو قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روش‌تهیه

گوشت برش زده را در فلفل سیاه و روغن زیتون بلغتانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

آن‌گاه سیر و پیاز را در تابة مناسبی با قدری روغن تفت دهید.

سپس سس گوجه‌فرنگی، سرکه، نمک و آب را به مواد فراهم کرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید و آب آن تبخیر گردد.

اینک شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سس خنک شود.

حالا زرده تخم‌مرغ را با 2 قاشق سوپخوری آب و کمی نمک در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را روی حرارت آبجوش قرار دهید و پیوسته هم بزنید .

کره را نیز کم کم بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مثل سس مایونز غلیظ شده و آماده شود.

سپس ترخون و گشنیز را به سس قبلی اضافه کنید و هم بزنید. اینک در تابه چدنی روغن زیتون بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

حالا هر طرف تورندو را 3-4 دقیقه سرخ کنید. سپس نمک بزنید و در ظرف مناسبی بگذارید.

حالا ظرف سس را در کنار تورندو قرار دهید و به همران نان، پوره سیب‌زمینی و یا سبزیجات پخته سرو نمائید.

یادآوری 1: تورندو استیک کوچکی است که از بخش نسبتا باریک فبله گوساله به پهنای 5-6 سانت و ضخامت 2 سانت بریده می‌شود.

یادآوری 2: در صورت دلخواه می‌توانید این دو سس را مخلوط کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشتورندو با سس ترخون و گشنیزطرز تهیه انواع استیکاستیک تورندوسس ترخون و گشنیز تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است