Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 13:55

کبسه مرغ

کبسه مرغ

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج 600 گرم

پیاز خرد کرده یک عدد بزرگ

روغن مایع   به میزان لازم

نمک و فلفل  به میزان لازم

پودر کاری 1 قاشق چایخوری

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

میخک 5 عدد

زیره سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

برگ بو  4 عدد

سیر   2 عدد

پودر زنجفیل1 قاشق چایخوری

هل سبز4 عدد

گوجه فرنگی خرد کرده 200گرم

مرغ یک عدد یک کیلویی

سیب زمینی به میزان لازم

آشپزباشی - داریوش درگاهی

برنج را از شب قبل بخیسانید. آن‌گاه پیاز را در قابلمه مناسبی به همراه روغن تفت دهید.

سپس تمامی ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید. حالا گوجه فرنگی را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

اینک مرغ را با ادویه‌ه مزه‌دار کرده، تفت دهید و روی آن آب داغ بریزید و صبر کنید تا به جوش آید.

حرارت را کم کرده و بگذارید مرغ پخته شود. بعد از پختن مرغ آن را از آب خارج کرده و برنج را در همان آب بریزید و بپزید و آبکش کنید.

سپس برنج را در قابلمة مناسبی که در آن روغن ریخته و حلقه‌های سیب‌زمینی را کف آن قرار داده‌اید، دم کنید.

پس از دم کشیدن برنج رویش کره بریزید و در ظرف مناسبی آن را بکشید و مرغ را روی آن قرار دهید.

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللآشپزباشیکبسه مرغکبسه الدجاجپلو عربیطرز تهیه کبسه الدجاجداریوش درگاهی تعداد بازديد: 1184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است