Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 14:21

دلمه کدو لبنانی

دلمه کدو لبنانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

روغن مایع  به میزان لازم

سیر 1 حبه

گوشت چرخکرده 50 گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

برنج آبکش کرده   یک دوم  پیمانه

نعنا ریز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

جعفری ریز خرد کرده  یک‌دوم  پیمانه

پودر زیره  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر گشنیز 1 گرم

پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیموی تازه  3  قاشق سوپخوری

کدو 500 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

پیاز خرد کرده  1 عدد کوچک

روغن مایع  به میزان لازم

رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری

نمک   به میزان لازم

پودر زیره  1 قاشق سوپخوری

آب ولرم  3 پیمانه

آب لیمو ترش  به میزان لازم

آشپزباشی - احسان شادان

پیاز را در اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود آن‌گاه سیر را اضافه کنید و قدری دیگر  تفت دهید.

اینک  گوشت را بیفزائید و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. 

سپس گوجه، برنج، نعنا، جعفری، ادویه‌ها، نمک،‌ فلفل و آبلیمو را اضافه کنید.

اکنون داخل کدوها را خالی کرده و از مواد فراهم کرده داخل آنها را  پر کنید. حالا کدوها را  داخل سس بگذارید تا بجوش آید.

بعد شعله را کم کرده تا خوب بپزد و جا بیفتد.

روش تهیه سس :

پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

بعد نمک، زیره، آب و آبلیمو را بیفزائید. اینک سس آماده استفاده است.

برچسب ها: انواع دلمهدلمه کدوآشپزباشیدلمه کدو لبنانیدلمه لبنانیاحسان شادانطرز تهیه دلمه کدو لبنانیمواد لازم برای تهیه دلمه کدو تعداد بازديد: 1228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است