Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:43

کوردن بلو مرغ

کوردن بلو مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

فيله مرغ ٤ تكه

سس خردل ٢ قاشق سوپخورى

نمك و فلفل  به میزان لازم

پودر سير ١ قاشق چايخورى

پاپريكا ١ قاشق چايخورى

ژامبون مرغ  ٢ ورقه

پنير  چدار  ٢ ورقه

آرد سفيد  ١٠٠ گرم

تخم مرغ  ٢ عدد

آرد سوخاری برد كرامب  ١٠٠ گرم

روغن مخصوص سرخکردنی  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

فيله‌هاى مرغ را با بيفتك كوب كوبيده تا نازك شوند آن‌گاه با سس خردل، نمك، فلفل، پودر سير و پاپريكا آن را مزه‌دار کنید و به مدت ١ ساعت استراحت دهید.

حالا يك تکه فيله روى سطح كار قرار داده، روى آن يك ورق ژامبون و پنير بگذارید و دوباره يك تکه فيله ديگر گذاشته و با بيفتك كوب  بكوبيد تا دو طرف فیله‌ها بهم بچسبند.

سپس فیله را به ترتیب در آرد سفيد، بعد تخم‌مرغ زده شده و آرد سوخاری بزنید و در روغن سرخ كنيد.

برچسب ها: غذای مللغذای فوریآشپزباشیغذای سبکسرمه جلیلیانواع غذا با گوشت مرغغذای نونیکوردن بلوکوردن بلو مرغ تعداد بازديد: 1012 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است