Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:44

ناچو مكزيكى

ناچو مكزيكى

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

چيپس ترتيلا...................... ١ بسته

لوبيا قرمز پخته شده................ ١ پيمانه

نخودفرنگى................ ١ پيمانه

پنیر موزارلای رنده شده دالیا................. ١ پيمانه

مايه گوشت ماكارونى............... ١ پيمانه

ذرت................ ١ پيمانه

 

آشپزباشی - سرمه جلیلی:

روش‌تهیه

داخل قالب  به ترتيب چيپس ترتيلا، لوبيا قرمز، نخود فرنگی، پنير موزارلا، مایه گوشت ماكارونى و ذرت را بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید تا پنير آب شده و طلایی شود.

برچسب ها: ناچو مكزيكىناچو تعداد بازديد: 389 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است