Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 03:42

كوكوی پنیر و اسفناج

كوكوی پنیر و اسفناج

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 2 پیمانه

تخم مرغ همزده 3 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده سه چهارم پیمانه

خرده نان 1 پیمانه

نمك و فلفل به میزان لازم

اسفناج خرد كرده 2 پیمانه

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ‌ها، پنیر پارمسان، خرده نان، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و هم بزنید.

حالا 1-2 قاشق سوپخوری روغن، درون تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس هربار به اندازة 1 قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده، درون روغن بریزید و دو طرف آن را سرخ كنید. اكنون كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید. 

 

برچسب ها: آشپزي با اسفناجكوكوی پنیر و اسفناجتهيه كوكوي پنير و اسفناجمواد لازم كوكوي پنير و اسفناجروش تهيه كوكوي اسفناج با پنير تعداد بازديد: 1497 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است