Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:58

خوراك نخود فرنگی و پنير (هندی)

خوراك نخود فرنگی و پنير (هندی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن آفتابگردان یا زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

پنیر سفید سفت، مكعبی خردكرده 250 گرم

 

هل سبز آسیاب كرده 4 عدد

 

برگ بو 2 عدد

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر چیلی یك‌‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كنسرو گوجه‌فرنگی خردكرده 1 قوطی (150 گرمی)

 

آب گرم 425 گرم+ 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

كنسرو نخودفرنگی 125 گرم

 

ادویه‌ی گرام ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

برگ گشنیز 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

دو قاشق سوپخوری از روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم كنید. آن‌گاه پنیر را بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.

سپس پنیر را از قابلمه درآورید و كنار بگذارید. حالا باقیمانده‌ی روغن را در همان قابلمه بریزید و حرارت اجاق را كم كنید.

سپس هل و برگ بو را نیز بیفزائید و 20-25 ثانیه تفت دهید. اینك پیاز را بیفزائید و 4-5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.

اكنون سیر و زنجفیل را اضافه كنید و هم بزنید تا جائیكه پیاز طلائی رنگ شود. سپس تخم‌گشنیز، زردچوبه و پودر چیلی را هم درون خوراك بریزید و یك دقیقه تفت دهید.

اكنون گوجه‌فرنگی، آب گرم و نمك را به خوراك بیفزائید، در قابلمه را بردارید و خوراك را 8 دقیقه بجوشانید تا به روغن بیفتد.

حالا پنیر و نخودفرنگی را درون خوراك بریزید و 5 دقیقه‌ی دیگر آن را بپزید.

آن‌گاه ادویه‌ی گرام ماسالا، خامه و گشنیز را به خوراك بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك خوراك نخودفرنگی و پنیر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکغذای هندیآموزش خوراکآشپزی هندیخوراك نخود فرنگی و پنيرخوراک هندی تعداد بازديد: 1595 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است