Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 03:58

پیتزا کیپر و بادمجان

پیتزا کیپر و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا 150 گرم

سس پیتزا 2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 170 گرم

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده 10 ورق

کدو حلقه‌ای خرد کرده 10 ورق

کیپر 1 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 100 گرم

پیاز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در سینی پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر را با سس آغشته کنید.

سپس 2 قاشق از پنیر را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب بادمجان، کدو، کیپر، قارچ و پیاز را روی سطح آن قرار دهید و باقیمانده پنیر را رویش بپاشید.

حالا پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجهسانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: انواع پیتزاآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیتزا کیپر و بادمجانپیتزا بادمجانطرز تهیه پیتزا بادمجان تعداد بازديد: 63 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است