Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 دی 1399 - 23:22

پاستا آلانورما

پاستا آلانورما

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان متوسط...................  3 عدد

روغن................. به میزان لازم

روغن زیتون.................. 3 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده.................. 1 عدد کوچک

سیر له کرده .................3 حبه

نمک و فلفل................... به میزان لازم

پورة گوجه‌فرنگی......................... 800 گرم

ریحان خرد کرده................. 50 گرم

پاستای لوله‌ای پخته شده................ 400 گرم

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا.................. 70 گرم

آشپزباشی - معصومه فلاحی :

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید. آن‌گاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافة آن خارج شود.حالا روغن زیتون را در تابة مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشه‌ای شود. اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. بعد پورة گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود. اکنون بادمجان‌ و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.

 

 

یادآوری

پاستا آلانورما، یک نوع پاستای گیاهی ایتالیایی است.

برچسب ها: آموزش آشپزیپنیر موزارلاطرز تهیهپاستا آلانورماطرز تهیه پاستا آلانورما تعداد بازديد: 20 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است