Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:26

شوربای ماست

شوربای ماست

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 4-6 نفر

پیاز خلالی خرد کرده 150 گرم

روغن به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

آرد 2 قاشق سوپخوری

ماست چکیده ترش 500 گرم

آب سرد 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نمک و فلفل به میزان لازم

نعناداغ  3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ  2 عدد

آرد 2 قاشق سوپخوری

نان خشک  به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را در روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

آن‌گاه ماستی را که با آب سرد رقیق کرده اید به قابلمه بیفزائید، حرارت را بالا ببرید و اجازه دهید به جوش آید .

سپس غذا را پیوسته با همزن بالونی هم بزنید. نمک، فلفل و قدری نعنا داغ به آن بیفزائید و آن را کنار بگذارید.

اینک تخم‌مرغ، آرد و نمک را مخلوط کرده و در تابه چرب مایه را مانند کوکوی ساده آماده کنید.

حالا غذا را در ظرف مناسبی ریخته و آن را با نعنا‌داغ  بیارائید و همراه با ترید نان و کوکو آماده کرده میل نمایید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرشوربای ماستشوربایمواد لازم برای تهیه شوربا تعداد بازديد: 2868 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است