Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:43

سالاد برنج وکلم قرمز

سالاد برنج  وکلم قرمز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کلم قرمز خرد کرد 300 گرم

سرکه 6 قاشق سوپخوری

شکر 2 قاشق سوپخوری

برنج پخته 1 کیلو

مغز گردو نیمکوب 150 گرم

کشمش قرمز  150 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

آب را بجوش آورید. آن‌گاه کلم را بیفزائید و 5 دقیقه کلم را بپزید.

سپس آن را در آبکش بریزید تا خنک شود. اینک سرکه و شکر را به کلم بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا در ظرف مناسبی برنج، گردو، کشمش، نمک، فلفل، سس خردل، روغن زیتون و کلم را مخلوط کنید.

سالاد را در ظرف مناسبی سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللآموزش انواع سالادآشپزباشیسالاد برنجکیان رنجبرسالاد خوشمزهسالاد فرانسویمواد لازم برای تهیه سالاد کلمسالاد برنج و کلم قرمز تعداد بازديد: 1108 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است