Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 23:03

لقمه های تخم مرغی

لقمه های تخم مرغی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پودر سوخاری حدود 50 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد درشت

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

اسفناج خرد كرده و پخته 300 گرم

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد درشت

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری‌ ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

تخم خرفه 1 قاشق سوپخوری

 

نمك دریا یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سفید یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب شش‌تائی مافن با گنجایش 120 میلی‌لیتر را چرب نمائید و پودر سوخاری بپاشید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید، باقیمانده‌ی مواد لازم را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مایه‌ی فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه تخم‌مرغ ببندد در فر بپزید.

سپس لقمه‌های تخم مرغی را از فر درآورید و كنار بگذارید تا خنك شوند و آنها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغآشپزی در فرلقمه های تخم مرغیقالب مافندستور تهیه لقمه تخم مرغی تعداد بازديد: 316 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است