Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:16

ترتیلا مکزیکی

ترتیلا مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای خمیر:

تخم‌مرغ................ یک عدد

آب گرم.......................125 میلی‌لیتر

کره‌ی ذوب شده.....................45 گرم

نمک و فلفل...................به میزان لازم

آرد سیب‌زمینی..................40 گرم

آرد..................... به میزان لازم

 

مواد رویه:

کاهو....................چند برگ

گوشت چرخ کرده.....................300 گرم

پیازداغ.......................3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.........................به میزان لازم

پودر سیر....................یک‌دوم قاشق چایخوری

رب.........................2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی.............................2 عدد

پوره لوبیا چیتی....................400 گرم

پیاز کوچک.....................یک عدد(یا پیازچه)

ماست خامه‌ای........................5 قاشق سوپخوری

پنیر فتای رنده شده.....................200 گرم

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ را کمی با چنگال بزنید، بعد آب گرم و کره‌ی آب‌‌شده را اضافه کنید. نمک، فلفل و آرد سیب‌زمینی را اضافه کنید و بعد آرد را به حدی اضافه کنید که خمیر درست شود. به خمیر یک ساعت استراحت دهید. بعد از این مدت خمیر را با وردنه باز کرده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. روی نان‌ها را یک تکه کاهو و بعد مقداری از مواد گوشتی قرار داده و روی آن یک حلقه گوجه‌فرنگی، پوره لوبیا چیتی و یک حلقه پیاز یا پیازچه قرار دهید و روی آن‌ها را نیز مقداری ماست خامه‌ای و پنیر رنده شده بریزید.

طرز تهیه‌ی مواد گوشتی:

گوشت چرخ کرده و پیازداغ را روی حرارت قرار دهید و کمی تفت دهید، سپس نمک، فلفل، پودر سیر و رب را اضافه کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیترتیلاطرز تهیهترتیلا مکزیکیطرز تهیه ترتیلا تعداد بازديد: 504 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است