Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:18

ساندویچ سرد ماهی تُن

ساندویچ سرد ماهی تُن

shooroshirin5

0 0

آسان

1 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی تن یك قوطی (تقریباً 180 گرم)

 

خیارشور ریز خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز  3 قاشق سوپخوری

 

نان باگت یك عدد

 

مخلفات به انتخاب و میزان دلخواه

آشپزباشی- اصغر رنجبر

 

ابتدا قوطی حاوی ماهی تُن را قبل از باز كردن، به مدت 15 دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید (تا از پدید آمدن سم بوتولیسم در ماهی تُن جلوگیری شود. زیرا وجود این سم در ماهی تُن، سبب مسمومیت می‌شود).

ماهی تُن را از آب جوش بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.

سپس در قوطی را باز كنید و روغن آن را به كمك صافی جدا كنید، خیارشور، پیاز و جعفری را به آن بیفزائید.

در پایان، سس مایونز را اضافه و مخلوط كنید. این مخلوط را، به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید.

بعد آن را با نان‌های ساندویچ یا به صورت كاناپس، همراه مخلفات مورد علاقه‌ی خود میل نمائید.

یادآوری: این ساندویچ، جزو ساندویچ‌های سرد می‌باشد.

نكته‌ی خواندنی

زیتون از تصلب شرائین و خطرات ناشی از آن، فشار خون بالا، حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی و كلیوی و همچنین از خونریزی مغزی جلوگیری می‌كند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچمیان وعده دانش آموزاندستور تهیه ساندویچمیان وعده مدرسهآشپزباشیساندویچ سرد ماهی تُن تعداد بازديد: 1150 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است