Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 تیر 1398 - 10:52

پاستا برگر

پاستا برگر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ران چرخکرده گوساله 250 گرم

سردست چرخکرده گوساله 150 گرم

پیاز رنده کرده و آب گرفته 50 گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آویشن 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

زیره سیاه یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون 30 گرم

خامه 100 میلی لیتر

پنیر چدار 200 گرم

فلفل سفید به میزان لازم

نان همبرگر 4 عدد

کاهو به میزان دلخواه

پاستا پنه پخته به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت‌ها، پیاز، نمک، فلفل، آویشن، فلفل قرمز و زیره را در کاسۀ مناسبی بریزید و ورز دهید تا انسجام پیدا کند.

آن گاه روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس گوشت را یک ساعت استراحت دهید.

حالا هربار 100 گرم از گوشت را بردارید و به شکل برگر فرم داده و آن را تفت دهید.

اینک خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید.

پنیر و فلفل سفید را نیز کم کم اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.

حالا هریک از نان‌ها را با اندکی کاهو، برگر و قدری پاستا پر کنید و از سس فراهم کرده رویش بریزید.

یادآوری

در صورت تمایل همبرگر را با اندکی پاپریکا و یا مخلفات دیگر بیارائید.

برچسب ها: غذای مللانواع برگرآشپزباشیکیان رنجبرپاستا برگرانواع ساندویچ برگرانواع فست فوت تعداد بازديد: 271 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است