Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 7 فروردین 1398 - 07:04

فراید رایس چینی

فراید رایس چینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز خرد کرده 50 گرم

سیر له کرده 2 حبه

زنجفیل تازه (رنده کرده) یک قاشق چایخوری

بادام زمینی 50 گرم

میگو ریز 150 گرم

برنج آبکش کرده و پخته 500 گرم

سس سویای شیرین 50 گرم

سرکه بالزامیک 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

جوانه گندم به میزان لازم

تخم مرغ یک عدد

آشپزباشی - مبینا عینی

پیاز را به همراه سیر تفت دهید و زنجفیل را بیفزائید. آن گاه بادام زمینی و پس از آن میگوهای پاک کرده را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.

سپس برنج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

اینک سس سویا، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط کنید.

در آخر جوانه را افزوده و اجازه دهید قدری نرم شود. اینک فراید رایس را در ظرف مناسب سرو بکشید و با جوانه گندم، میگو، بادام و تخم مرغ آن را بیارائید.

یادآوری 1: می‌توانید غذا را همانند تصویر قالبی سرو کنید.

یادآوری 2: می‌توانید جوانه و میگو را با پلو مخلوط نکنید و مانند تصویر غذا را با آنها بیارائید.

یادآوری 3: می‌توانید تخم مرغ را مانند املت ساده بپزید و بشکل خلالی یا نواری برش بزنید تا زیباتر باشد.

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللبرنج سرخکردهآشپزباشیفراید رایسفراید رایس چینیروش تهیه فراید رایسمواد لازم برای تهیه فراید رایسمبینا عینی تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است