Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 11:36

خوراك اسفناج سیب‌زمینی و باقلا

خوراك اسفناج  سیب‌زمینی و باقلا

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز خردكرده 1 عدد درشت

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پودر پاپریكا 3 قاشق چایخوری

 

پودر زیره سبز  2 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گوجه فرنگی پوره كرده 500 گرم

 

سیب‌زمینی خردكرده 4 عدد متوسط

 

قرص عصاره‌ سبزی 3 عدد

 

آب‌جوش 1/5 لیتر

 

اسفناج خردكرده 500 گرم

 

باقلا پاك كرده 500 گرم

آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

ابتدا روغن را در قابلمه مناسبی، روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز، سیر و ادویه‌ها را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس پوره‌ گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را بیفزائید. قرص عصاره‌ سبزی را در آب‌جوش حل كنید و درون قابلمه بریزید.

همینكه سیب‌زمینی پخت، اسفناج و باقلا را اضافه كنید و بگذارید خوراك بپزد و جا بیفتد. اكنون خوراك را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجانواع خوراکآموزش خوراکخوراکطرز تهیه خوراکدستور خوراکآشپزباشیمرضیه مرشدیخوراك اسفناجخوراك سیب‌زمینیخوراك باقلا تعداد بازديد: 1761 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است