Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:51

پاستای پاكتی

پاستای پاكتی

shooroshirin5

0 0

سخت

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد           500 گرم

 

تخم‌مرغ   2 عدد

 

شیر          150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

نمك          به میزان لازم

 

روغن زیتون           1 قاشق سوپخوری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ همزده           1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

فیله‌ی مرغ 200 گرم

 

پیاز ریز خردكرده 2 عدد

 

نمك و فلفل سفید به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

گوجه‌فرنگی 4 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده 2 حبه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

آرد را در ظرف مناسبی الك كنید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد كنید. آن‌گاه مخلوط تخم‌مرغ‌ها، شیر، نمك و روغن زیتون را در این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.

حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر كدام را به شكل توپ در آورید. رویشان را بپوشانید و 30 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. اینك خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره در آورید و نازك باز كنید.

سفیده‌ی تخم‌مرغ را با قلم‌ مو روی خمیرها بمالید و هر بار یك قاشق چایخوری از مواد میانی را با فاصله از یكدیگر، روی یكی از دایره‌های خمیر بچینید.

اكنون دایره‌ی دوم خمیر را روی مواد میانی قرار دهید و با رولر كنگره‌دار (پیتزا بُر) مربع‌هائی از خمیر ببرید به گونه‌ای كه مواد میانی در وسط این مربع‌ها قرار بگیرد (مانند تصویر).

اینك آنها را 8-10 دقیقه در آب جوش دارای نمك بپزید و با آب سرد آبكشی كنید تا به هم نچسبند! حالا پاستای پاكتی را در سس فراهم‌كرده بریزید و 5 دقیقه، روی حرارت بجوشانید.

آن‌گاه پاستای پاكتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و داغ میل كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: فیله‌های مرغ را خیلی ریز خرد كنید و همراه با پیاز، نمك و فلفل در ظرف‌ مناسبی بریزید و قدری ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند.

روش تهیه‌ی سس: گوجه‌فرنگی‌ها را در آب جوش قرار دهید و پوستشان را بكنید. آن‌گاه دانه‌هایش را در آورید و ریز خرد كنید. سپس روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها و سیر را بیفزائید و ده دقیقه سس را بپزید.  

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پاستاانواع پاستاانواع سسآموزش سسسس پاستاغذای ترکیهپاستای پاكتیآشپزی ترکیه ای تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است