Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 08:51

پلوی قالبی فرانسوی

پلوی قالبی فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 400 گرم

پیازچه 10 شاخه

کره 50 گره

سینه یا فیله مرغ 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

قارچ خرد کرده 300 گرم

فلفل دلمه ای رنگی خرد کرده 2 پیمانه

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

شیر سرد 2 لیوان

خامه 100 گرم

 

معصومه فلاحی

برنج را آبکش کرده و دم کنید.

آن گاه پیازچه را به همراه کره تفت دهید تا کمی سبک شود.

سپس مرغ، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ مرغ عوض شود.

بعد قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.

در آخر فلفل دلمه ای را نیز افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.

اینک آردی را که در شیر حل کرده اید به مواد بیفزائید و صبر کنید تا مرغ پخته شود و سس اندکی غلیظ شود.

اکنون سس مرغ را از روی اجاق بردارید و خامه را افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.

حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با سس فراهم کرده سرو کنید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیپلوی قالبیآشپزباشیشور و شیرینپلوی قالبی فرانسویپلوی فرانسویآموزش پخت پلوروش تهیه پلو قالبیدستور تهیه پلو قالبی تعداد بازديد: 78 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است